Субота, 21 травня 2022

Фіолетове трансмутуюче полум'я


Коли середній індивідуум викликає в дію фіолетове трансмутуюче полум'я, він дійсно не володіє силою сприйняти пляшучий потік електронів, що виходять на сцену його свідомості, так само як і не знає про приголомшливу космічну енергію, в це залученої. Деякі з вас ще не усвідомлюють цей великий потенціал, який перевершує і час, і простір і виробляє в справжньому вашого життєвого шляху благословенну дію трансмутації або космічної зміни, що просуває вас на крок вперед по Стезі.


Це виконується в той час, коли полум'я поглинає негативні сховища енергії, що осіла у вашому підсвідомому світі і виробляє ті турбуючі явища, на які ви часто нарікали. Так полум'я приготовує шлях за допомогою божественного нівелювання, щоб зростити на їх місці найблаготворніші і конструктивні устремління, яких тільки може побажати ваше серце.

Людству важко молитися і навіть прагнути до космічних висот думки і служіння, коли в силовому полі індивідуального розуму не створено ніякого прецеденту, який є керівництвом для розвитку в людині здатності просити те, що слід просити.

У цій настанові я викладаю той факт, що насправді в підсвідомому світі навіть найбільшого зі святих існують схованки астрального жаху, що вимагає трансмутації. У самий несподіваний момент він може прорватися і дійсно проривається на поверхню істоти і сонастраюється з найбільш злісними і руйнівними негативними силами на планеті.

Мудрі люди шукають катарсису як своїх фізичних, так і емоційних тіл для їх очищення від залишкової субстанції, є суттєвим очищення всієї свідомості шляхом заклику до дії благословенного фіолетового полум'я, що фокусує всепрощуючу трансмутуючу силу Бога.

Багато подвижників, самі того не відаючи, досягають успіху в заклику фіолетового полум'я, привертаючи силу молитви про заступництво, і викликають дію цього священного вогню Бога, яке на Заході зазвичай називається дією Святого Духа і яке на Сході відносять до руйнування всього того, що нереально, і до позбавлення від завіси майї Господом Шем

Пам «ятайте завжди, що, віддаючи себе божественним полум» ям або викликаючи духовну силу, мудрість і любов у світі, не можна змінити будь - яку сторону вашої істоти, яка є проявом вселенської досконалості, або завдати їй шкоди. Все, що може бути віддано і повалено, суть силові поля людської думки і почуття, що підсилюють оплоти Сатани і живлять насіння Люцифера в індивідуальному розумі і серці.

Розгляньмо ханжество і захист цього ханжества як вияв того, що часто переважає в ортодоксальних церквах. Послідовники різних релігій не соромляться зводити один на одного наймерзенніші звинувачення, залучаючи для цього хитрощі людського доктринерства і виправдання своєї улюбленої версії волі Бога. Вони б'ються і сперечаються, як представники котячого сімейства, і викидають за вікно свого життя як лагідні думки прощаючої любові, так і можливість зростання розуміння.

Хіба ви не бачите, як це нерозумно для людей, які сповідують виконання Божої волі, присвятили себе праці братства і цілительському служінню Христа, дозволити собі входити в такий стан розуму, в якому вони вважають самі небеса нездатними захистити живу Істину?

Подбайте про те, щоб триматися солодкого дитячого духу слухняності Божій волі, не відчуваючи надмірної схильності кинутися на захист Істини, бо Правда - найкращий захист; не те щоб ми не цінували вірність, але добра поведінка має для нас не меншу цінність.

Обробка людей люциферіанським духом бунту жодним чином не є наставленням Бога живого. Сила заколоту хаотична і краде у людини його світ.

Наскільки славно, коли люди прагнуть виробити гармонію внутрішніх сфер у своїх життях і гармонію у своїх відносинах з іншими! Тоді вони здатні розчистити шлях для свого просування в житті і сприйняти вселенський намір як накладення печатки досконалості. Так на людському образі віддруковуються ті аспекти Божественного, які ведуть людину назад, у власний Едем досконалості, водночас просуваючи її у прояві життєвої майстерності, яка виявляє її самооволодіння адепта.

Люди зловживали своїми духовними силами і втрачали свою майстерність адептів, навіть коли мали велике духовне знання. Тому Владики просили, щоб свідомість людей була задоволена - особливо тих, хто шанує волю Бога, - розвитком у них самих краси проміння мудрості так, щоб разом з їхнім духовним розвитком могла з'явитися прихильність променю мудрості в той час, як їхні приховані сили буквально рвалися б назовні.

Багато людей намагалися розвинути духовні сили задовго до розвитку своєї духовної мудрості. Коли люди роблять так, Владикам Карми не залишається нічого іншого, як викинути їх знову на берег життя до тієї пори, коли вони будуть здатні слідувати наказаній стезі.

Тому я закликаю не нехтувати використанням фіолетового трансмутуючого полум'я на будь-якій стадії вашого розвитку. Бо на вівтарі істоти багато чого може бути поглинуте цим полум'ям, позбавляючись тим самим можливості діяти у вашому світі.

Втілене людство виявить, якщо відведе час на експериментування з цим законом, що здатне приборкати прояв негативної карми в своєму житті, закликаючи всепоглинаючу міць Святого Духа - в її самому безпосередньому і конкретному застосуванні до потреб людини - очистити шлях для розгортання його прихованих духовних сил.

Віруючи себе Доброму Пастирю Праведності, ввіряючи себе законам нескінченної досконалості, які виявляються в наших кінцевих царствах, ми починаємо процес правильного застосування вищих законів, які так чудово творять досконалість у нашій сфері.

Тримайте відвореними двері розуму і серця для розкриття вселенської волі і вселенської мети. Так Бого-Зірка, народжена у вашому серці як мініатюрний фокус Великого Центрального Сонця, стає алмазно-сяючим розумом Бога, завдяки наділенню тими сторонами ведення, які настільки повно ототожнюються з космічним компасом вселенської мети.

Найпопулярніше на сайті